• 1
  • 28 m²
  • Appartement

Apolloburg 196 3437GM, Nieuwegein

€ 119.000,-

Woningomschrijving

Deze woning is beschikbaar voor huurders van Portaal en Mitros t/m 2 december 2019. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen huurders van Portaal en Mitros voorrang om de woning te kopen.

Op een leuke en rustige plek gelegen appartement (studio) met berging en medegebruik van een fietsenstalling. Het appartement beschikt over een woon-/slaapkamer, open keuken en badkamer. Dit appartement is gelegen op een groene plek in de wijk "Batau-Noord", nabij winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer. Een prima appartement voor starters op de woningmarkt!

Indeling:
Begane grond: Entree met bellenplateau, brievenbussen, trappenhuis.

Appartement: entree, hal met toegang tot de woonkamer van circa 14 m2, slaapgedeelte van circa 4 m2 en open keuken van circa 4 m2.

De badkamer is neutraal van kleur en voorzien van douche, toilet en wastafel en is circa 4 m2 groot.

Bijzonderheden:
- starters appartement (studio);
- nette en eenvoudige uitvoering;
- gelegen in de rustige, groene wijk "Batau Noord";
- nabij alle faciliteiten zoals winkels en openbaar vervoer;
- voorzien van glasvezelverbinding;
- goede, kleinschalige VvE;
- notaris: Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dijkstra Sutter Notarissen in Nieuwegein. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen;
- zelf wonen: Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan. je bent niet gehouden aan een minimale woontermijn, verkopen mag op elk gewenst moment.
- verkoper heeft nooit in de woning gewoond en kan derhalve ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele zichtbare- of onzichtbare gebreken;
- de regels van "KoopVoorrang" zijn van toepassing op deze verkoop.

Energielabel: C

Aanvaarding in overleg.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 28 m²
  • Aantal kamers 1
  • Bouwjaar 1980

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Apolloburg 196, 3437GM, Nieuwegein