• 2
  • 41 m²
  • Appartement

Apolloburg 180 3437GL, Nieuwegein

€ 129.000,-

Woningomschrijving

Leuk starters appartement met 1 slaapkamer gelegen in de wijk Batau Noord op de eerste verdieping van dit kleinschalige complex. Het appartement is circa 41 m² groot. Het appartement is op een rustige locatie gelegen nabij de uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels.

Indeling begane grond: centrale entree met postkasten, bellenplateau met intercom, trapopgang en toegang tot de bergingen en de fietsenstalling.

Indeling woning: entree, hal, toegang tot het woongedeelte. De woonkamer met open keuken is samen circa 24 m2, royale slaapkamer van circa 13 m². De badkamer is bereikbaar vanuit de hal en heeft een wastafel, douche, toilet en de wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
- leuk startersappartement van circa 41 m² in Batau Noord;
- ruime woon- en slaapkamer;
- eigen berging en centrale fietsenstalling;
- nabij de uitvalswegen en openbaar vervoer;
- servicekosten: € 83,69 per maand
- verkoper heeft nooit in de woning gewoond en kan derhalve ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken;
- notaris: Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dijkstra Sutter Notarissen in Nieuwegein. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen;
- zelf wonen: Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan bent je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan. je bent niet gehouden aan een minimale woontermijn, verkopen mag op elk gewenst moment.

Energielabel: C

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Nieuwegein zijn te vinden op Funda.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 41 m²
  • Aantal kamers 2

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Apolloburg 180, 3437GL, Nieuwegein