• 4
  • 77 m²
  • Appartement

Antilopespoor 426 3605VJ, Maarssen

€ 195.000,-

Woningomschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN ONDER DE VOORWAARDEN VAN KOOPVOORRANG. Beschikbaar voor huurders van Portaal en Mitros t/m 20 augustus 2019.
GENOEMDE PRIJS BETREFT EEN KOOPSOM.

Maisonnette appartement op de 1e én 2e verdieping. Dit appartement verkeert in een eenvoudige staat van voorzieningen waardoor je hier je eigen draai aan kan geven!
Kenmerkend voor de woning zijn een ruime woonkamer, maar liefst 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een separate berging in de onderbouw. Het balkon is georiënteerd op het westen.

De servicekosten ten behoeve van dagelijks onderhoud, reservering groot onderhoud en opstal-/glasverzekering bedragen thans € 99,64 per maand.

Voorts een gunstige ligging t.o.v. het winkelcentrum Bisonspoor en openbaar vervoer welke beide op loopafstand zijn. Met de fiets zijn verschillende scholen te bereiken.

INDELING:
1e verdieping: entree, hal, toilet, meterkast, woonkamer (ca. 4.30 x 6.15 m.), balkon en halfopen keuken zonder keukenblok.
2e verdieping: 3 slaapkamers (resp. ca: 3.90 x 2.30 m. / 1.90 x 3.00 m. en 4.30 x 2.75 m.), eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Cv-ruimte met opstelplaats voor de combiketel (bouwjaar 2012).

Bijzonderheden:
- Zelfbewoningsplicht;
- KoopVoorrang regeling van toepassing.

Algemene spelregels KoopVoorrang:
- Je huurt op dit moment een (zelfstandige) woning van Portaal of Mitros in de regio Utrecht. En wanneer je een woning van Stichting Portaal koopt, laat je je huurwoning leeg achter.
- De actie geldt voor alle huurders van Portaal en Mitros in de regio Utrecht, met uitzondering van huurders van onzelfstandige eenheden (bijvoorbeeld kamerwoningen);
- Als huurder krijg je de woning aangeboden voor een vaste prijs zoals gemeld in deze aanbieding;
- Je krijgt als huurder met voorrang een aanbod;
- Huurders met een sociale huurovereenkomst hebben voorrang op huurders met een vrije sector huurovereenkomst (zelfstandige woonruimte gaat voor geliberaliseerde woonruimte)
- Je hebt als huurder 2 weken de tijd voordat de woning de vrije markt opgaat;
- Je bent aanwezig tijdens de bezichtiging in de woning.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 77 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Antilopespoor 426, 3605VJ, Maarssen