• 2
  • 52 m²
  • Appartement

Antilopespoor 208 3605CP, Maarssen

€ 165.000,-

Woningomschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN ONDER DE VOORWAARDEN VAN KOOPVOORRANG. Beschikbaar voor huurders van Portaal en Mitros t/m 20 augustus 2019.
GENOEMDE PRIJS BETREFT EEN KOOPSOM.

Middenin de woonwijk Antilopespoor hebben wij dit 2-kamer appartement op de begane grond met ruime tuin en eigen berging in de onderbouw in verkoop gekregen.

Dit appartement is in totaal circa 52 m2 groot, heeft de beschikking over een eenvoudige open keuken, een in originele staat verkerende badkamer met douche, toilet en wastafel en heeft een ruime woonkamer met uitzicht op eigen tuin.

De servicekosten ten behoeve van dagelijks onderhoud, reservering groot onderhoud en opstal-/ glasverzekering bedragen thans €51,25 per maand.

De woning is gelegen in de wijk Antilopespoor. Parkeren kan gratis en in ruime mate in de direct omgeving van de woning. De woning is op loopafstand gelegen van winkelcentrum Bisonspoor en NS-station Maarssen. Tenslotte is de oprit naar snelweg A2 en rijksweg N230 op slechts enkele minuten afstand gelegen.

INDELING:
Begane grond: entree, hal, meterkast. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met vaste (inbouw)kast. Stookkast met opstelplaats voor de cv-ketel. Badkamer met douche, toilet, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine. Ruime woonkamer met eenvoudige open keuken en toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
- Zelfbewoningsplicht;
- KoopVoorrang regeling van toepassing.

Algemene spelregels KoopVoorrang:
- Je huurt op dit moment een (zelfstandige) woning van Portaal of Mitros in de regio Utrecht. En wanneer je een woning van Stichting Portaal koopt, laat je je huurwoning leeg achter;
- De actie geldt voor alle huurders van Portaal en Mitros in de regio Utrecht, met uitzondering van huurders van onzelfstandige eenheden (bijvoorbeeld kamerwoningen);
- Als huurder krijg je de woning aangeboden voor een vaste prijs zoals gemeld in deze aanbieding;
- Je krijgt als huurder met voorrang een aanbod;
- Huurders met een sociale huurovereenkomst hebben voorrang op huurders met een vrije sector huurovereenkomst (zelfstandige woonruimte gaat voor geliberaliseerde woonruimte);
- Je hebt als huurder 2 weken de tijd voordat de woning de vrije markt opgaat;
- Je bent aanwezig tijdens de bezichtiging in de woning.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 52 m²
  • Aantal kamers 2

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Antilopespoor 208, 3605CP, Maarssen