• 4
  • 95 m²
  • Rijwoning

Agaat 29 4337MX, Middelburg

€ 129.000,-

Woningomschrijving

Een flinke eengezinswoning met een fijne tuin met achterom, gelegen in een rustige straat. Tegenover het huis is een grasveld, dus ideaal voor kinderen. Het NS-station en het stadscentrum zijn op korte afstand. De woning is goed onderhouden maar eenvoudig van uitvoering.

Begane grond: Hal met meterkast, toilet en trapopgang. Ruime woonkamer van 28 m2 en een dichte keuken met toegang tot de tuin.
Verdieping: Overloop. 3 prima slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Aan de achterzijde is een berging en een flinke tuin met vrije achterom.

Een ruime gezinswoning voor een aantrekkelijke prijs wat zorgt voor zeer lage maandlasten.

Benieuwd naar deze leuke starterswoning? Neem contact op met Dingemanse makelaars voor een bezichtiging.

Voor extra informatie over de bouwkundige staat van de woning is er een bouwkundig rapport beschikbaar.

Verkoop geschiedt alleen aan de beoogde eindgebruiker. Verhuur of in gebruik geven door koper aan kind(eren) of ouders is wel toegestaan.

Dit perceel is nog niet kadastraal gesplitst, de opgegeven grootte berust derhalve op een inschatting. Het perceel zal door verkoper nog kadastraal worden ingemeten.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht o.v.
  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 95 m²
  • Aantal kamers 4

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Agaat 29, 4337MX, Middelburg