• 3
  • 94 m²
  • Appartement

1e Kruisstraat 44 1521VP, Wormerveer

€ 350.000,-

Woningomschrijving

Sociale huurders uit Zaanstad krijgen t/m 16 augustus 2019 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meldt u zich dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Laat u verrassen door de ruimte en het fraaie uitzicht van dit heerlijke en recent gebouwde 3-kamerappartement!

Op loopafstand van het Marktplein en de gezellige Zaanbocht vindt u dit riante appartement met ruim 94m2 aan woonoppervlak en maar liefst twee balkons op het westen met fraai uitzicht over het water. Het appartement is keurig afgewerkt en heeft een luxe keuken en modern sanitair. Het appartement beschikt ook over een eigen parkeerplaats onder het gebouw in afgesloten garage met elektrische deur. Tevens is hier de berging te vinden.

Binnen enkele minuten bevindt u zich op de uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Tevens bevindt het NS-station zich in de directe omgeving. Binnen 20 minuten staat u op Amsterdam CS. Aan het Marktplein en de Zaanbocht bevinden zich diverse supermarkten, horeca gelegenheden en winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, tevens is er een markt op woensdag.

Het recent gebouwde appartement met luxe keuken en sanitair, 2 zonnige balkons met fantastisch uitzicht, de privé parkeerplaats en berging op een centrale doch rustige locatie zorgen tesamen voor een optimaal woongenot.

Kortom een unieke kans! Bel ons voor een bezichtigingsafspraak en wij laten het u graag met eigen ogen zien.

Indeling:

Begane grond: afgesloten entree, bellentableau, lift, trappenhuis en toegang tot de parkeergarage en berging.

4e woonlaag:
Royale hal, toilet, berging met wasmachine aansluiting, meterkast, toegang tot de twee slaapkamers. Tevens is de nette badkamer vanuit de hal te bereiken. De badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafel. Aansluitend aan de woonkamer vindt u de luxe woonkeuken. De ruime woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie koopplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven en een vaatwasser. Beide balkons, gelegen op het westen, met gaaf uitzicht zijn bereikbaar via de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar omstreeks 2007;
- Lift aanwezig;
- Volledig geïsoleerde woning;
- Luxe keuken en sanitair;
- 2 balkons op het Westen met mooi uitzicht;
- Verwarming middels Intergas HR CV-ketel, bouwjaar 2007;
- Eigen berging en parkeerplaats op de begane grond;
- Servicekosten per maand € 172,69;
- Oplevering in overleg, kan op korte termijn.

De woning wordt verkocht in opdracht van Woningstichting Parteon.
Woningstichting Parteon neemt de volgende artikelen standaard op in de koopakte:

Verkoper heeft woning nooit bewoond
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat zij het verkochte nooit feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan de gebruikseenheid, waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest als zij de gebruikseenheid zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Zelfbewoningsclausule
Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 5 jaar; hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen schriftelijk toestaan dat van het in de vorige zin bepaalde wordt afgeweken. Indien de koper na bij aangetekend schrijven door verkoper in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft aan de uitvoering van dit artikel mede te werken, zal hij ten behoeve van de verkoper een niet voor matiging vatbare, terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van € 50.000,- (zegge: VIJFTIGDUIZEND EURO).

Projectnotaris
Woningstichting Parteon werkt samen met de volgende 3 projectnotarissen:
- Zaan Notarissen (Zaandam, Wormerveer en Assendelft)
- Actus Notarissen (Zaandijk)
- Notariskantoor Ten Brinke (Krommenie)

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 94 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

1e Kruisstraat 44, 1521VP, Wormerveer