• 5
  • 113 m²
  • Hoekwoning

Karel Appelstraat 14 7556JH, Hengelo

€ 215.000,-

Woningomschrijving

Gelegen in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk Medaillon, nabij een buurtwinkelcentrum, het buitengebied en diverse voorzieningen, ligt deze HOEKWONING met berging, carport (voorzien van elektrische garagedeuren) én vrij uitzicht klaar om door u bewoond te worden! De in 2011 gebouwde woning beschikt onder andere over 3 ruime slaapkamers, een royale zolderruimte met diverse mogelijkheden en een verzorgde onderhoudsarme tuin gesitueerd op het westen.
Bouwjaar 2011, inhoud ca. 400 m³, perceeloppervlakte 185 m².

Indeling:
Begane grond: hal, meterkast, zwevend toilet met fontein, trapopgang naar de 1e verdieping, ruime tuingerichte woonkamer voorzien van een provisiekast, de openslaande tuindeuren geven toegang tot de zonnige achtertuin, keuken voorzien van inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, moderne badkamer voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Vaste trap naar 2e verdieping: riante zolderruimte, 1 slaapkamers, wasmachineaansluiting, cv-opstelling, bergruimte.

Bijzonderheden:
Voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde
Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met een speeltuin en kinderboerderij op steenworpafstand
Aan de voorzijde vrij uitzicht en zeer centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen, het centrum en diverse voorzieningen zoals scholen
Gelegen in de directe nabijheid van de Houtmaat
De woning is optimaal geïsoleerd en beschikt over een warmte terugwininstallatie

Projectnotaris: Suwijn notarissen of Wilbrink & Den Otter notariaat, naar keuze van koper. Omdat de woning wordt verkocht door de woningbouw heeft de koper keus uit deze 2 notarissen, bij deze notarissen ligt de volmacht van de directeur.

Omdat u een gedeelte uit een kadastraal perceel koopt, wordt het perceel door het kadaster uitgemeten. De kosten hiervan zijn € 450,- en worden doorberekend aan koper.

De woning wordt verkocht door de woningbouwvereniging genaamd Welbions. Welbions stelt als eis dat de koper verplicht is, voor de eerste 2 jaren vanaf aktepassering, het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf te bewonen of als bewoning door familieleden in de eerste graad. Het is koper niet toegestaan het gekochte aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning dan nodigen wij u uit tot het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 113 m²
  • Aantal kamers 5

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Karel Appelstraat 14, 7556JH, Hengelo