• 3
  • 83 m²
  • Appartement

Pietersberg 152 2905PE, Capelle aan den IJssel

€ 190.000,-

Woningomschrijving

Een 3-kamer appartement op de 2e verdieping in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel is waarnaar u op zoek bent? Met eigen afgesloten parkeerplaats en afzonderlijke berging? Komt u dan eens kijken bij deze woning met grote woonkamer, twee slaapkamers, keuken in wandopstelling met onder- en bovenkasten, badkamer en sanitair. Daarnaast bevindt de woning zich op loopafstand van diverse winkels, (basis)scholen, speelvoorzieningen, openbaar vervoer en er is een goede verbinding richting de uitvalswegen A16 en A20.

2e verdieping
Entree, hal, meterkast en bergkast met opstelling van de CV-ketel en WTW-unit. Vanuit de hal kom je in de woonkamer met toegang tot het balkon en de open keuken in wandopstelling met onder- en bovenkasten. Er zijn twee slaapkamers welke beide toegang geven tot het terras. De badkamer heeft een douche, wastafel met spiegel en een aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden
- De woning is gelegen op eigen grond;
- Het bouwjaar van de woning is circa 1978;
- Gehele appartementencomplex is gerenoveerd in 2003;
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van circa € 176,-;
- Verwarming en warm water middels een CV-ketel Intergas;
- Geheel voorzien van HR++ dubbele beglazing;
- Hoofdingang met videofoon installatie;
- Eigen overdekte en genummerde parkeerplaats in afgesloten parkeergarage;
- De "Bergen Buurt" is sinds 2010 een beschermd stads-/dorpsgezicht vanwege de stedenbouwkundige architectuurhistorische en typologische waarde;
- Levering vindt plaats via een projectnotaris;
- Betreft de verkoop van een voormalige huurwoning;
- Let op, zelfbewoningsplicht van 2 jaar van toepassing;
- Oplevering kan per direct, indicatie 2 maanden na mondelinge overeenstemming.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden".

Gebruiksoppervlakte woningen
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer

Specificaties

  • Omgeving Oostgaarde
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 83 m²
  • Aantal kamers 3
  • Bouwjaar 1978

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Pietersberg 152, 2905PE, Capelle aan den IJssel