• 3
  • 83 m²
  • Appartement

Holterberg 167 2905NE, Capelle aan den IJssel

€ 150.000,-

Woningomschrijving

U zoekt een 3-kamer woning met twee balkons en een dakterras in de bekende "Bergen Buurt" van Capelle aan den IJssel? Met eigen afgesloten parkeerplaats en afzonderlijke berging? Komt u dan eens kijken bij dit 3-kamer appartement op de derde verdieping van een in 2002 gerenoveerd appartementencomplex met lichte woonkamer, drie slaapkamers, eenvoudige keuken en badkamer. Daarnaast bevindt de woning zich nabij winkelcentrum De Terp, recreatiegebieden Hitland en 's-Gravenweg, openbaar vervoer (bus, metro) en goede bereikbaarheid richting de A16/A20.

Indeling

Begane grond
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de diverse woningen, genummerde parkeerplaatsen en bergingen.

3e verdieping
Entree, hal met meterkast en kast met opstelling van de CV-ketel. Vanuit de hal kom je in de woonkamer met aan de voorzijde van de woning toegang tot het balkon welke toegankelijk is door middel van een schuifpui. De woonkamer geeft toegang tot de open keuken met keukenblok in wandopstelling. De twee slaapkamers waarbij beide toegang geven tot het dakterras en één ook toegang geeft tot het 2e balkon aan de achterzijde van de woning. De eenvoudige badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Daarnaast is er een aparte toiletruimte met fonteintje.

Bijzonderheden
- De woning is gelegen op eigen grond;
- Het bouwjaar van de woning is circa 1978;
- Gehele appartementencomplex is gerenoveerd in 2002;
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van circa € 141,45;
- Verwarming en warm water middels een CV-ketel van het merk Intergas (+- 2017);
- Geheel voorzien van aluminium gemoffelde kozijnen met HR++ dubbele beglazing;
- De entree van de “Bergen” zijn afgesloten door een moderne centrale hoofdingang met videofoon installatie;
- Eigen overdekte parkeerplaats in afgesloten parkeergarage met automatisch op afstand te bedienen roldeur;
- De woning bevindt zich in de wijk “Oostgaarde”, nabij recreatie-/natuurgebied “Hitland” en het ’s-Gravenweg-gebied;
- Nabij winkelcentrum “de Terp”, het openbaar vervoer (bus en metro) en diverse uitvalswegen (A20 en A16);
- De "Bergen Buurt" is sinds 2010 een beschermd stads-/dorpsgezicht vanwege de stedenbouwkundige architectuurhistorische en typologische waarde;
- Levering vindt plaats via een projectnotaris;
- Betreft de verkoop van een voormalige huurwoning;
- Let op; zelfbewoningsplicht 2 jaar van toepassing;
- Oplevering kan per direct, indicatie 2 maanden na mondelinge overeenstemming.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden".

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaarheid Verkocht
  • Omgeving Oostgaarde
  • Soort woning Appartement
  • Oppervlakte 83 m²
  • Aantal kamers 3

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Holterberg 167, 2905NE, Capelle aan den IJssel