• 6
  • 109 m²
  • Hoekwoning

Gorzenhof 18 2903ED, Capelle aan den IJssel

€ 210.000,-

Woningomschrijving

6-kamer eengezinswoning met 5 slaapkamers, voor- en achtertuin in de wijk Middelwatering. Op korte afstand van het openbaar vervoer, scholen, winkels en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond:
Entree woning, ruime hal met meterkast, trapkast en toiletruimte met fonteintje. Lichte doorzon woonkamer met open haard. De gesloten keuken heeft een eenvoudig keukenblok. Via de keuken is er toegang tot de ruime en zonnige zij- en achtertuin. De tuin is gelegen op het noord-oosten-westen. In de tuin is een stenen berging aanwezig en de tuin is achterom te bereiken.

1e verdieping:
Overloop, twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde en twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en wasmachine aansluiting.

2e verdieping:
Toegang tot zolder middels vaste trap. Hier treft u de mogelijkheid voor een 5e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten (kosten voor koper);
- Bouwjaar circa 1964;
- Verwarming en warm water door middel van CV ketel WB 2009;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Eigen grond;
- Levering vindt plaats bij projectnotaris;
- Oplevering per direct, indicatie 2 maanden na overeenstemming;
- Betreft verkoop voormalige huurwoning.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden".

Lees meer

Specificaties

  • Beschikbaar per 20-03-2259
  • Omgeving Middelwatering
  • Soort woning Hoekwoning
  • Oppervlakte 109 m²
  • Aantal kamers 6

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Gorzenhof 18, 2903ED, Capelle aan den IJssel