• 5
  • 116 m²
  • Rijwoning

Bernard Zweerslaan 53 6815BB, Arnhem

€ 350.000,-

Woningomschrijving

Op fraaie locatie gelegen in de kindvriendelijke woonwijk "Alteveer" en uitzicht op groenstrook, ruime jaren 30 gezinswoning met 3 slaapkamers en diepe zonnige achtertuin (25 meter diep) op het westen.
Bouwjaar 1935. Inhoud: 380 m3. Woonoppervlakte: 116 m2. Kelder: 7 m2. Perceel dient nog kadastraal ingemeten te worden, waarschijnlijk 232 m2.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met granieten vloer, toilet met fontein, toegang tot een ruime kelder, meterkast, woonkamer met veel licht inval en houtkachel, dichte keuken met eenvoudig keukenblok en deur naar de diepe tuin.

1e verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van een douche, drie slaapkamers waarvan één met balkon.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikbare verdieping met royale ruimte met mogelijkheid voor slaapkamer(s), berging, stookruimte.

Tuin:
Verrassend diepe achtertuin (circa 27 meter diep en circa 6,5 meter breed!) welke op het westen is gelegen en is voorzien van een stenen berging en achterom

Bijzonderheden:
- uitstekend gelegen;
- kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Keuken en sanitair gedateerd;
- Cv-ketel Vaillant HR Solide VHR 2008;
- projectnotaris;
- toevoeging extra artikelen in de koopakte met o.a. zelfbewoningsplicht;
- perceel dient nog kadastraal ingemeten te worden, kosten zijn voor koper.

Locatie:
De woning is gelegen in de rustige wijk "Alteveer", tegen over een klein bosperceel. In de nabije omgeving bevinden zich alle benodigde woonvoorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, ziekenhuis "Rijnstate" en sportgelegenheden. Ook is de woning gelegen in de nabijheid van het Openluchtmuseum en Burgers Zoo. Vanzelfsprekend zijn de uitvalswegen dan ook prima bereikbaar.

Willemsen app
Download ook via de Apple App store of Google Play store onze Willemsen makelaars app. Hier kunt u al ons aanbod ook mobiel bekijken.

Lees meer

Specificaties

  • Soort woning Rijwoning
  • Oppervlakte 116 m²
  • Aantal kamers 5
  • Bouwjaar 1935

Op de kaart

Op de kaart

Altijd op de hoogte van
betaalbaar woningaanbod?
Schrijf je in

Stop met zoeken, begin met vinden! Bij Vind je Plek stellen we samen met jou eenvoudig een zoekprofiel samen en tonen je alleen jou persoonlijk woonaanbod op basis van je wensen.

Je komt gemakkelijk in contact met de makelaars die de woningen aanbieden en hiermee kan je snel en eenvoudig een afspraak of bezichtiging maken. Omdat we al je gegevens al hebben kunnen we je hierna veilig koppelen aan de juiste personen om je woning te huren of kopen.

De optimale tool om snel en eenvoudig een nieuwe woning te vinden

Bernard Zweerslaan 53, 6815BB, Arnhem